Junior handling

Junior Handling

Tijdens het weekend van de KerstWinnershow vindt op zaterdag de finale  van de Raad van Beheer Junior Handling plaats waarbij gestreden wordt om de titel: Nederlands Kampioen Junior Handling. De Nederlands Kampioen Junior Handling  mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de World Winner Show, European Winner Show en Crufts. Is de Nederlands Kampioen zelf verhinderd, dan mag zijn/haar plaats voor de betreffende show worden ingenomen door de Reserve Nederlands Kampioen Junior Handling, een en ander wel na schriftelijke bevestiging van de Raad van Beheer.

Voor deze finale dient men zich te kwalificeren. Op iedere CACIB tentoonstelling  worden vijf junioren geplaatst. Nummer 1  kwalificeert zich voor de finale. Indien deze zich al op een eerdere tentoonstelling heeft gekwalificeerd, gaat de kwalificatie door naar de eerstvolgende die zich nog niet gekwalificeerd heeft. Zijn ze alle 5 al geplaatst, dan vervalt de kwalificatie.  De finale staat alleen open voor deelnemers met een Nederlandse nationaliteit en die woonachtig zijn in Nederland.

Iedere finalist ontvangt een speciale uitnodiging om deel te nemen aan deze zinderende finale.

Alle uitslagen en gekwalificeerden vindt u op de website van de Raad van Beheer.

Naast deze finale van de Junior Handling zal er op zondag een debutanten wedstrijd worden gehouden. 

Meer hierover vindt je op deze pagina: https://www.houdenvanhonden.nl/actief-met-je-hond/showen-met-je-hond/junior-handling/Kerst

Our main partner
Our Partners