Aanmelden ringmedewerkers

Aanmelden ringmedewerkers

Tijdens de Dutch Winner Show hebben wij veel ringmedewerkers nodig.

Wilt u ons helpen tijdens de DutchWinner Show, vul dan onderstaand formulier in.

Wij vragen u om uw voorkeur op te geven. Wij zullen hier zo veel mogelijk rekening mee houden, maar als meerdere mensen om dezelfde keurmeester vragen houden wij het principe “wie het eerst komt, die het eerst maalt” aan.

We hebben besloten om de verslaglegging te verwerken met het geautomatiseerde systeem van ODS. Velen hebben daar inmiddels ervaring mee opgedaan  Naast de kwalificatie wordt ook het keurverslag digitaal vast gelegd.
We kunnen daarmee een hoop administratieve handelingen na de show overslaan en gelijk gebruik maken van de ingevoerde gegevens. Voor de ringbezetting zijn 2 medewerkers nodig, bij een ringcluster van 4 ringen zorgen wij voor 1 extra medewerker. Er zijn geen formulieren in te vullen anders dan een (schaduw) “witte kaart” en een Erering kaartje. Voor de bediening van de apparatuur is een video gemaakt die alle ins en outs laat zien van de werking en de invoer op de tablet.

Wij geven u een kilometervergoeding van € 0,35 met een maximum van € 75,00 per voertuig per dag, daarnaast krijgt iedere ringmedewerker een dagvergoeding van € 12,50.

Wij faciliteren vanwege de hoge kosten die daar mee gepaard gaan, geen hotelaccommodatie  voor onze Ringmedewerkers. Mocht u zelf besluiten voor een overnachting dan verstrekken wij een vergoeding van € 75,00 per gereserveerde kamer + € 15,00 p.p. extra per nacht. Dit geldt uitsluitend voor Ringmedewerkers die meer dan 120 km (= 240 km per dag) moeten rijden).

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw aanmelding.

Our main partner
Our Partners