Aanmelden ringmedewerkers

Aanmelden ringmedewerkers

Tijdens de KerstWinner hebben wij veel ringmedewerkers nodig.

Wilt u ons helpen tijdens de KerstWinner Show, vul dan onderstaand formulier in.

Wij vragen u om uw voorkeur op te geven. Wij zullen hier zo veel mogelijk rekening mee houden, maar als meerdere mensen om dezelfde keurmeester vragen houden wij het principe “wie het eerst komt, die het eerst maalt” aan.

We hebben besloten om de verslaglegging te verwerken met het geautomatiseerde systeem van ODS. Voor degene die op de WDS2018 hebben gewerkt, hebben inmiddels daarmee ruime ervaring opgedaan. Echter gaan we nu ook het keurverslag digitaal vastleggen, evenals op de show in Zwolle al twee maal is gebeurd met het systeem van ODS. We kunnen daarmee een hoop administratieve handelingen na de show overslaan en gelijk gebruik maken van de ingevoerde gegevens. Voor de ringbezetting zijn 2 medewerkers nodig, bij een ringcluster van 4 ringen zorgen wij voor 1 extra medewerker. Er zijn geen formulieren in te vullen anders dan een (schaduw) “witte kaart” en een Erering kaartje. Voor de bediening van de apparatuur is een video gemaakt die alle ins en outs laat zien van de werking en de invoer op de tablet.

 Wij geven u een kilometervergoeding van € 0,35 met een maximum van € 75,00 per voertuig per dag, daarnaast krijgt iedere ringmedewerker een dagvergoeding van € 15,00.

 Wij faciliteren vanwege de hoge kosten die daar mee gepaard gaan, geen hotelaccommodatie meer voor onze Ringmedewerkers. Mocht u zelf besluiten voor een overnachting dan verstrekken wij een vergoeding van € 75,00 per gereserveerde kamer + € 15,00 p.p. extra per nacht, dit geldt alleen voor medewerkers die meer dan 120 km (240 km per dag) moeten rijden).

Vast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Our main partner

Our Partners